Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 septembrie 2015

ROMANIA SE PREGATESTE PENTRU REFUGIATI....!!!

SIRIA PREGSTESTE EXODUL CATRE ROMANIA

Primele corturi pentru refugiaţi din România au fost amplasate în judeţul Timiş, în localitatea Lunga, aproape de graniţa cu Serbia


În localitatea Lunga, aflată la 60 de kilometri distanţă de Timişoara, se află aproximativ 50 de corturi de armată, care sunt păzite de jandarmi. 
Poliţiştii de frontieră şi jandarmii fac exerciţii la graniţa cu Serbia, în judeţul Timiş.Mobilizarea are ca scop testarea capacităţii de intervenţie a forţelor Ministerului de Interne în cazul în care refugiaţii blocaţi în Serbia, la graniţa cu Ungaria, şi-ar schimba ruta şi ar încerca să treacă prin România.
Amplasarea corturilor arată faptul că autorităţile din România se pregătesc pentru refugiaţi pe teritoriul ţării. Autorităţile nu vor să spună câţi imigranţi se aşteaptă să ajungă în România şi când au putea ajunge aceştia. 
Şi la Beba Veche, localitate aflată la graniţa dintre Serbia şi Ungaria, sunt pregătiri intense. Aici nu s-a ridicat încă o tabără, dar au fost aduse forţe suplimentare de poliţie de frontieră.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com